Wat speelt zich bijvoorbeeld in je hoofd af tijdens een assessment of sollicitatieprocedure? Wat gebeurt er met je creativiteit als je onder druk staat?  Deze bewerking van Brain Insane gaat in op wat er gebeurt in je brein tijdens een sollicitatieprocedure.

De laatste jaren is veel baanbrekend onderzoek gedaan naar onze hersenen. Maar wat kunnen we met deze inzichten in ons dagelijks leven? Begrijpen we onszelf beter als we meer zicht hebben op hoe processen in onze hersenen verlopen?
Brain Insane Recruitment & Development is een speelse voorstelling waarin kunst en wetenschap samensmelten. Een performance die het publiek meeneemt op een reis door het brein van een sollicitant.

Een reactie van een opdrachtgever:
Mr. Willem Hein, commercieel directeur en Henny Beugel, directiesecretaresse Beljon+Westerterp: ‘Na het welkomstwoord en een terugblik op 25 jaar Beljon+Westerterp namen acteurs ons mee op een reis door en rondom onze hersenpan. Eerst met een korte wandeling door pand of omgeving met daarbij, via MP3 spelers, een soort voorspel op de voorstelling. Relaties, maar ook wij, waren erg benieuwd wat er zou volgen. Na afloop en tijdens het dinerbuffet bleek hoe de juiste toon was geraakt. Onze relaties spraken nog lang na over wat ze hadden gezien en meegemaakt. Wat een mooie verbinding tussen verbeelding en commercie. Dat wat Coup Cura bracht, straalde af op wat wij als organisatie graag willen zijn. Een onderneming met oprechte aandacht voor de ander met een grote mate van betrokkenheid.’  (lees hier de volledige reactie: Recensie Beljon+Westerterp – Coup Cura maakte het verschil)

Enkele reacties van hersenwetenschappers:
Prof. Dr. Victor Lamme: ‘Het is een hele eer om scènes uit mijn boek terug te zien in de voorstelling. De hersenwetenschap is inventief omgezet in theater. Brain Insane is een voorstelling die leuk en luchtig is, maar tegelijkertijd diepgang heeft.’
Prof. Dr. Erik Scherder: ‘De voorstelling geeft echt een unieke ‘kijk in de hersenen’. Uniek omdat het een combinatie is van functionele anatomie, geweldig enthousiasme en dynamiek, gelardeerd met bewegen en muziek! Het is een reis door de hersenen, die blijft boeien omdat er geen stil moment is maar continue activiteit zowel in als buiten het in zijn eenvoud uitzonderlijk fraai vorm gegeven brein. Echt theater!’

Brain Insane Recruitment & Development spelen wij voor vooruitstrevende bedrijven die graag prikkelen en inspireren. De voorstelling wordt op maat gemaakt voor uw evenement, congres of symposium. Het is een voorstelling die op bijna iedere locatie gespeeld kan worden.

Duur voorstelling: 40 minuten.

Wilt u weten of Brain Insane Recruitment & Development geschikt is voor uw project of evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Brain Insane - Hersenwetenschap

Brain Insane - Alzheimer