Naast bestaande voorstellingen maakt Coup Cura theater op maat. Soms betekent dit dat we een bestaande voorstelling op onderdelen aanpassen om nog beter aan te sluiten bij een evenement of bijeenkomst. In andere gevallen betekent dit dat we een voorstelling volledig op maat ontwikkelen, exclusief en vaak gericht op een specifieke thematiek.
Neem gerust contact met ons op en vertel ons over uw project.

+31 (0)6 – 51 66 05 61      info@coupcura.nl

Onze werkwijze

  1. U neemt contact op met om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.
  2. Tijdens dit gesprek vertelt u ons over uw bijeenkomst. Wat is het thema? Welke doelstelling heeft uw bijeenkomst? Wij geven aan wat onze mogelijkheden zijn en hoe wij aan uw doelen kunnen bijdragen.
  3. Aan de hand van het gesprek ontwikkelen wij een concept en brengen we een offerte uit.
  4. Wanneer u akkoord gaat met de offerte beginnen wij met onderzoek, verdiepen ons in de specifieke thematiek en werken een concept uit.
  5. Tijdens de repetitieperiode houden wij u op de hoogte van de vorderingen. En zonodig nemen we contact op voor aanvullende informatie.
  6. Showtime! Op de dag van uw bijeenkomst zijn wij ruim op tijd aanwezig. Niets staat een succesvolle bijeenkomst in de weg. We plegen een theatrale coup en zorgen ervoor dat deelnemers positief terugkijken op uw bijeenkomst.

 

Coup Cura kan op iedere locatie spelen. Wij beschikken over een eigen licht- en geluidsinstallatie.